Üzletközpont:
hét - szo: 10:00 - 20:00; vas: 10:00 - 18:00
Interspar:
hét - szo: 06:00 - 22:00; vas: 8:30-19:30
Mi Mozink Óbuda pénztár:
hét - pén: 13:00 - 22.45; szo - vas: 10:00 - 22:45
Hírek

Az EuroCenterbe költözött a DIGI – szupergyors nettel és bőséges csatornakínálattal várják az ügyfeleket

Az EuroCenterbe költözött a DIGI – szupergyors nettel és bőséges csatornakínálattal várják az ügyfeleket

Szupergyors internet, HD csatornák és személyes ügyintézés – csupán néhány szolgáltatás a DIGI kínálatából, ami mostantól az EuroCenterben is elérhető. A hosszabb nyitvatartásnak köszönhetően mostantól még rugalmasabban intézhetjük ügyeinket hazánk egyik vezető távközlési szolgáltatójánál.

A személyes ügyintézés lehetősége elsődleges szempont a DIGI számára. Éppen ezért országosan immár 54 ügyfélszolgálattal rendelkezik a távközlési szolgáltató. Egyik legújabb irodájuk az Eurocenterben nyílt meg, az épület első emeleti folyosóján.

– A tavalyi évtől több új ügyfélszolgálatunk nyílt forgalmas bevásárló központokban, ahol előfizetőink a hosszabb nyitvatartásnak, valamint a hétvégi ügyfélfogadásnak köszönhetően még könnyebben tudják ügyeiket intézni. Ennek során költöztettük át régóta működő ügyfélszolgálatunkat a Vízimolnár u. 2. szám alól az Óbuda szívében lévő EuroCenterbe – tudtuk meg Kállai Annamáriától, a DIGI Kft. marketing managerétől.

Telekommunikációban hazánk legjobbjai közé tartozik a DIGI, a távközlési szolgáltató ugyanis minőségi, innovatív és ráadásul egyszerűen beüzemelhető megoldásokat kínál.
– Vezetékes internet-, televízió- és telefonszolgáltatással állunk előfizetőink rendelkezésére, emellett a műholdas televíziózás is elérhető nálunk. Irodánkban szerződéskötést, -módosítást, technikai információkérést és nem utolsó sorban számlabefizetést is intézhetnek ügyfeleink – tudtuk meg Kállai Annamáriától.
Az ár-érték arány sokak számára fontos tényező, legyen szó televízió vagy internet előfizetésről, vagy akár telefonszolgáltatásról. Az ingyenes hívások, a szupergyors netezés és a rendkívüli csatornakínálat ráadásul különösen vonzó.

– Gazdag műsorkínálatot biztosítunk TV csomagunkban. Kábelen akár 98 digitális és 28 HD csatorna, műholdon 83 digitális és 14 HD csatorna érhető el, a HD csatornák pedig az alapcsomag részét képezik. A szinte mindenütt optikai hálózaton futó, megbízható és gyors internet csomagjaink a 100/50 Mbit/s-os alapcsomagtól a szupergyors 1000/200 Mbit/s maximális sávszélességig minden igényt kielégítenek. Telefon csomagjaink a saját DIGI hálózaton belül ingyenes hívásokat, valamint kedvező belföldi vonalas és mobilirányú hívásdíjakat nyújtanak. A televízió, internet és telefonszolgáltatást együtt tartalmazó DIGI Okos csomag konstrukcióban pedig már havi 4800 Ft-tól elérhetőek ajánlataink.

A szokásaink és elvárásaink a televíziózás és az internetezés tekintetében egyaránt sokat változtak az elmúlt évek során. A DIGI ehhez alkalmazkodva folyamatosan fejleszti és bővíti kínálatát.
– Gyorsuló világunkban az internet sebessége és megbízhatósága alap elvárás. A televíziós szolgáltatásoknál a minőségi HD csatornák száma és a változatos csatornakínálat fontos a választásban. Emellett növekszik az igény az online televíziózásra is – utóbbi a DIGI Online-nal minden DIGITV/DIGI/DIGI+ televíziós csomaggal és DIGI internetes szolgáltatással egyaránt rendelkező előfizetőnk számára külön díj fizetése nélkül elérhető – tette hozzá Kállai Annamária, aki elárulta, terveik között szerepel, hogy belépnek a mobiltelefon-piacra is. Ennek előkészületein már dolgoznak a cég szakemberei.

A DIGI ügyfélszolgálat nyitvatartása ide kattintva érhető el!

Hozzáadás dátuma: 2017/10/05